Mykoza

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat je mi 18 a již nějakou dobu mě trapí bílí výtok,né nějak silný.Přemýšlale jsem jestli by to nemohla být kvasinková infekce, ale žádné jíné příznaky, jako je třeba pálení při močení,svědění atd.. nemám.Pouze jemný výtok.A nikdy předtím jsem na tyto infekce netrpěla.Zaroven bych se vas chtěla zeptat jestli je možné aby to odemne dostal muj partner.Děkuji předem.

Odpověď odborníka:

dobrý den, i pochva prochází menstruačním cyklem a změnami v průběho cyklu.bělavý výtok může být v souvislosti s těmito změnami, může se jednat o mikrobiální nerovnováhu v poševním prostředí.pokud se jedná o infekční výtok, měla byste příznaky,jaké popisujete výše.to ale musí posoudit gynekolog při vyšetření.pokud je to infekční, může se partner nakazit.pokud by to byla kvasinka, může použít canesten krém na penis.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: