Mykoza na penisu

Dobrý den, už 10 dní léčím mykózu na penisu (canestenem a hypermanganem). Už před léčbou jsem neměl žádné jiné příznaky, kromě červených fleků na žaludu a pod ním. Tyto příznaky odezněly asi po týdnu léčby. Teď chci ještě 4 dny používat cesnesten, pro jistotu. Chtěl bych se zeptat, odkdy můžu s partnerkou provádět znovu sex bez kondomu? Jestli je to možné už teď, když už žádné příznaky nemám? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Bylo by dobré se sexem počkat cca 14 dní od začátku léčení mykosy. Vaše partnerka by se měla léčit také, protože muž se nejčastěji infikuje od partnerky.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: