Mykoza na penisu

Už měsíc bojuji s mykozou na penisu. Po 2 týdnech sem byl u doktorky a ta mi řekla že moč mám v pořádku a že si myslí že to nic není. Je. Moje doktorka je hold trochu lhostejnější. Penis mám zarudlý a sem tam trochu svědí. Poradila mi kanesten ale ten už mi přijde ani nezabírá. 1.týden jsem užíval Framykoin, 2-3 týden Kanesten, teď užívám 3 den Hypermangan a Kanesten. Už si nevým rady. Ještě bych rád podotkl že díky tomu že s partnerkou nemůžu mít sex mám vyjmečně masturbaci a mám pocit že po ní je to ještě horší. Tak už radši nedělám ani to. Je to možný? .. Prosím a děkuji za radu:)

Odpověď odborníka:

Musíte dodržovat léčebný režim. Léčba Canestenem může trvat několik týdnů. Nesmíte ale ani masturbovat a důsledně dodržovat hygienu. Jinak je nutné vyšetření na kožním

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: