Mykoza penisu

Dobrý den, s partnerem přelečujeme mykozu. Partner užívá již 7. den Jenamazol, co se týče svědění a vyrážky došlo ke zlepšení, ale začala se mu loupat kůže na předkožce. Mohlo by jít pouze o vysušenou pokožku jako následek mazání nebo o něco jiného? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se jednat o přirozený průběh během léčby onemocnění. Pokud se Vám však stav nebude pozdávat, vyšlete raději partnera k vyšetření k odbornému lékaři, gynekologové nemají příliš mnoho zkušeností s léčbou potíží u pánů.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
CHYBA | Od: Vincent | 22.2.2016 10:47
Omyl vážení, já mám už 4 pohlavní chorobu a správné léčení probíhá bez bolesti, prostě jen musíte vědět jak na to.

1. Hygiena
2. Zábaly
3. Lichořeřišnice
4. Heřmánek (namáčet)
5. Klidový režim (žádný sex po dobu nemoci !!! )
6. poučte se a začněte používat kondomy a nespěte s nikým kdo vám nedá papír o prohlídce
FAKT TO ZA TO NESTOJÍ !!!
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Uzlíky na štítné žláze: řeší se pozorováním, ale i operací
Slunce lupénce dobře slouží, ale špatně vládne
Články: Slunce lupénce dobře slouží, ale špatně vládne
Málokdo z těch, kteří trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Infekční komplikace atopického ekzému
Články: Infekční komplikace atopického ekzému
Ekzém není jen nepříjemný...
Genetické vyšetření
Články: Genetické vyšetření
Genetické vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: