Mykóza penisu

Chci se zeptat jestli je použití canestenu na žaludu nějak nebupečné kdyby mi náhodou ni nebylo ? Protože si nejsem jistý jestli mykózu mám sice mám na žaludu smegma a mam žalud strašně citlivý tak že kdyz si přetáhnu předkožku tak mě bolí ty dotyky a nahoře ho mam takový narudl a jakoby by se mi ta kůže koupala mi přijde tak nevim no.

Odpověď odborníka:

Pokud se smegma tvoří ve větší míře (což může být známkou nedostatečné hygieny), pak je možnost vzniku mykózy či jiného zánětu pravděpodobná. Doporučovala bych nejdříve oplachy žaludu odvarem z heřmánku a pak nanést Canesten krém 2x denně. Nebude-li do 3 dnů ústup obtíží, pak je vhodná návštěva lékaře.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x