Mykóza penisu

Dobrý den, už více než rok mám problém s mykózou na penisu. Nejdříve šlo jen o menší zarudlou skvrnu, která se však časem rozšiřovala a nyní je z ní nepříjemný tmavě modrý otok. Zkoušel jsem chvíli Canesten krém, ale nevím zda pomůže na tento druh problému. Prosím o radu, zda s tím mohu něco udělat sám nebo je nutné navštívit lékaře osobně. Přikládam foto. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

O mykosu se velmi pravděpodobně jednat nebude, mohlo by jít o chronické ložisko ekzému, či jiný problém, rozhodně navštivte kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: