Nachlazení v těhotenství

Dobrý den pane doktore. Jsem v 6.týdnu a jsem nechlazená. Nemám horečku, jen rýmu a pobolívání v krku. Bojím se, aby to nemělo vliv na plod, když se teď vyvíjí :( Léčím se jen čajem s citronem a medem, a na rýmu užívám Quixx(mořská voda),

Odpověď odborníka:

Nachlazení by na vývoj plodu nemělo mít vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: