Nádor mozku

Dobrý den, již delší dobu mě trápí návaly na zvracení a zvracení, většinou po ránu, při pohybu a z různých pachů (to i během dne). Nejsem těhotná. Také se mi občas motá hlava, chodím na neurologii, dá se bez magnetické rezonance vyloučit nádor mozku?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě by byla vhodná nějaká zobrazovací metoda ať již CT nebo MRI. samozřejmě to může být blokáda v krční páteři, ale vzhledem k tomu, že jste v péči neurologa, tak on jistě dobře zváží další postupy.

prim. MUDr. Jarmila Zipserová
prim. MUDr. Jarmila Zipserová

Specializace: Rehabilitace (fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace)
Pracoviště: Neurorehabilitační klinika AXON Praha,
Městská poliklinika Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: