Nádor mozku

Dobrý den paní doktorko už delší dobu mám hrozný problém s únavou, mravenčením a zimnicemi. Furt jsem nevěděl proč je mi tak špatně a poté jsem zjistil že mám fotofobii - bolí mě oči na slunci a dělají mi problémy přechody do tmy (dlouho trvá než se rozkoukám), když si nasadím sluneční brýle je mi opravdu znatelně lépe. Byl jsem u neurologa, ten mi provedl základní neu. vyšetření a řekl že to bude ze štítné žlázy (mám autoimunitní zánět), jenže paní doktorka na štítné žláze mi řekla že z ní to taky není. Tak teď už nevím ke komu mám zajít a opravdu se bojím nádoru mozku, protože jsem četl že fotofobie je typický příznak. Děkuji za odpověd. Martin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím, že asi by bylo vhodné pokud máte fobie navštívit specialistu psychiatra, nebo psychologa s ním to probrat. V tento moment jako rehabilitační lékař nemám zrovna co nabídnout.

prim. MUDr. Jarmila Zipserová
prim. MUDr. Jarmila Zipserová

Specializace: Rehabilitace (fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace)
Pracoviště: Neurorehabilitační klinika AXON Praha,
Městská poliklinika Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: