Nádor na mozku?

Dobrý den, už asi měsíc mívám časté bolesti hlavy vepředu (na čelním laloku??), pořád krčím samovolně obočí ale zrak mám perfektní, ztrácím cit v rukách(nejspíš genetická porucha zánetu karpálního tunelu), mám mírně natelké uzliny pod ušima... Nechci si návštěvou lékaře zaplnit den pokud by to podle popisu mohlo být jen něco banálního... Jinak se samozřejmě návštěvě lékaře nebráním... Díky moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! Bolesti hlavy stojí za vyšetření, u zdravého člověka by neměly být časté. Uzliny pod ušima, zvláště, jsou-li přítomny déle než 2 týdny a jsou-li oboustranně, si rozhodně vyšetření u lékaře zaslouží. Bolest halvy s nimi může a nemusí souviset.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Krevní tlak a pulz: Co jejich hodnoty napoví?
Články: Krevní tlak a pulz: Co jejich hodnoty napoví?
Někdo by si mohl myslet, že...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: