Nakažlivost angíny

Dobrý den, měl jsem angínu, bral jsem Ospen 1500, antibiotika zabrala hned po prvním dni užívání. Nyní dobírám poslední tablety. Chtěl bych se prosím zeptat, jak dlouho po dobrání antibiotik mohu být nakažlivý, jestli mohu stále i po uzdravení nakazit přítelkyni (tzn. intimní kontakt)?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po vyléčení byste přítelkyni ohrozit neměl.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: