Nakažlivost

Dobrý den, dnes je to uz 4. den co beru antibiotika na anginu a mam jet k příteli a jelikoz mame vztah na dalku a vidame se poměrně malo, tak me zajima jestli je tam vysoke riziko nákazy. Cítím se úplně fit a v krku me vubec nebolí, potila jsem se celou stredu a ctvrtek. Cemu se mame 100% vyvarovat? Neni mozny pohlavni styk s kondomem? Jsem zoufalá. Děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nebuďte zoufalá, klidně jeďte, pro přítele žádné riziko nepředstavujete. Cítíte se dobře a antibiotika máte čtvrtý den. Angina nemá vliv na pohlavní styk, nezáleží jestli ochranu použijete či ne. Klidné setkání

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: