Nastřelení náušnic v těhotenství

Dobrý den,mám takový dotaz. Jsem ve 36.tt a potřebovala bych nastřelit lalůčky. Je to nějaký problém a mám to nechat po porodu nebo nic nehrozí? děkuji Romana

Odpověď odborníka:

Není to problém, určitě si můžete v těhotenství nechat náušnice nastřelit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: