Názor lékaře

Dobrý den,v roce 1996 jsem měla úraz kolene-zlomenina hlavice tibie.V roce 2002 by byla udělána varisační oteotomie.Nyní mi byla doporučena, jako jediné možné řešení TEP.Do této operace,vzhledem k mému věku(33) se mi nechce.Bolesti mám při zvýšené námaze,změně počasí a "podlomení kolene" které mívám poslední půl rok.Můj lékař tvrdí,že odkládání by mohlo způsobit komplikace při operaci.Zasílám Vám své fotografie a poslední zprávu lékaře. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že operace je zcela na místě. Pokud se koleno operovat nebude, bude se zhoršovat vzájemné postavení kostí a celý kloub se bude přetěžovat, čímž hrozí rozvoj artrosy a dalších komplikací. Stejně tak se může nevhodně přetěžovat i druhá dolní končetina a celá páteř.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: