Neadekvátní léčba?

Dobrý den. Dcera, rok a půl, po vyšetření CRP dostala Ospen (vysoké horečky, bez jiných obtíží), faryngitida. Druhý den byla odebrána moč a poslána do laboratoře. Na základě těchto výsledků byl ihned nasazen Unasyn (podezření na zánět ledvin). Bohužel došlo k záměně zkumavek, ve skutečnosti dcera měla moč v pořádku - nyní je vše v šetření. Může podávání Unasynu, který nyní musíme dobrat, mít nepříznivý vliv na dceřinu imunitu nebo způsobit jiné problémy? Děkuji za odpověď. Stáňa H.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, unasyn je ATB ze stejné skupiny jako penicilin. Užívání skoro jistě žádné následky mít nebude.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: