Neaktivní pilulky, 7denní vysazení

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, zda v době mezi užitím poslední tablety a dostáním menstruace, je hodně pravděpodobné otěhotnět, pokud v této době (kdy neužívám prášky a čekám na menstruaci), došlo k pohlavnímu styku a celý obsah spermat vnikl dovnitř. Prosím ještě o upřesnění, že jedno jestli beru "neaktivni pilulky" a nebo na 7dní vynechám antikoncepci úplně aby se mohla dostavit menstruace. U obou variant jsem v tomto období stále chráněna proti otěhotnění a nemusí být použit při sexu jiný druh antikoncepce proti početí? Děkuji z aodpověď

Odpověď odborníka:

Když neužíváte jen neaktivní pilulky nijak to nevadí, ty tam jsou pro lepší pamatování a jste chráněna i v době pauzy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: