Nechráněný orální styk

Dobrý den, nedávno jsem měl na jedné akci "úlet", kdy došlo k orálnímu sexu (ona mě). Trvalo to asi tak jen 10 vteřin, než jsem z toho vycouval. Jelikož to byla ale možná rizikovější slečna, tak mi to stále leží v hlavě. Zajímalo by mě, jak moc mám nebo nemám být nervózní, případně jestli si mám nechat pro jistotu udělat nějaké testy. Děkuji Zdeněk

Odpověď odborníka:

Přenos je možný, ale velmi málo pravděpodobný. Pokud chcete mít jasno, je třeba absolvovat testy na HIV v časovém rozestupu. Prosím kontaktujte svého praktického lékaře či příslušnou infekční, případně dermatovenerologickou ambulanci.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: