Nechráněný pohlavní kontakt

Dobrý den, už zase jsem to udělal našel jsem si na na internetu prositutlku bydlím blízko hranic, byla to romka ... vse bylo u auta, libal jsem ji ... pak penisem pžejiždel bez kondomu po vagíně ... ale při sexu jsem měl kondom. cca po 15 dnech angina a ted vytok z močové trubice žluty bez zápachu, někdy bílý a hodně často, byl jsem na výtěrech z dutiny ustní a z močove trubice a ze zadku, prej vše vyšlo v pořadku až na nějakou jednou sexualně přenosou chorobu, byl to latinsky nazev bohužel si ho nepamatuju, beru antibiotika doxybene myslíte že jsem mohl DOSTAT i HIV ? tohl se bojim ze vseho nejvíce samozřejmě ! prosim uklidněte mě !! co mam dělat.

Odpověď odborníka:

Milý Tomasi, teď jen čekat a nechat si odebrat opakovaně krev na HIV, pravděpodobně jde u vás jen o kapavku, kterou je správné, že ji léčíte antibiotiky. Nutno však myslet i na HIV!

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: