Nechraneny pohlavni styk

Dobry den, pred tydnem jsme s partnerkou meli nechraneny pohlavni styk. Bylo to 3 dny po menstruaci. jenom jsem do ni 3x proniknul, neejakuloval jsem do ni. Jak jsem rikal bylo to pred tydnem a zatim se neprojevily zadne priznaky, mohla by byt tehotna? Jak vysoka je pravdepodobnost? Kdy by se mely projevit nejake prvni priznaky? Kdy je nejlepsi si udelat tehotensky test aby byl presny? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Při nechráněném styku po ukončení menstruace je pravděpodobnost otěhotnění docela vysoká.Pokud nedošlo k ejakulaci do pochvy , doporučuji vyčkat na menses.Pokud nepřijdou do 7-10 dnů po očekávaném termínu,pak bude vhodné provést těhotenský test.Citlivost těhotenských těstů je různá a na začátku gravidity může být i falešně negativní.Proto je vhodné při absenci menses test i s odstupem pár dní zopakovat.S pozdravem

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: