Nechráněný pohlavní styk

Dobrý den, jsem studentkou vysoké školy a před 7 týdny jsem měla pohlavní styk po krátkodobé známosti bohužel kondom jsme použili až v průběhu samotného aktu. K vniknutí semene do pochvy nedošlo přesto se však obavám přenosu pohlavní choroby. Je to možné? Žádnými komplikacemi netrpím, ale po 7 týdnech od styku mne začalo bolet v krku, myslím, že se jedná pouze o nachlazení bez teploty, spojené s rýmou, avšak neustále na to musím myslet. Partner mne ujištoval o svém zdravotním stavu. Poradíte mi, co mám dělat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností by se o žádnou pohlavní nemoc jednat nemělo. Nicméně přenos pohlavních chorob je možný i při nekoitálních praktikách. Doporučoval bych proto několik dní počkat, zda obtíže ustoupí. Za zhruba 3 měsíce po styku se nechte vyšetřit na přítomnost viru HIV. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: