Nechráněný pohlavní styk v asii, nákaza hiv?

Pred asi pol rokom som mal nechraneny pohlavny styk v azii. Vsetko bolo o.k. ziadne priznaky, az poslednych par mesiacov ma trapi bolest v epigastriu, nesustredenost, bolest hlavy, zla schopnost citania atd. Vsetky lekarske vysterenia a vysledky v poriadku, krv, KO, atd. je mozne ze tieto priznaky su sposobene aj virusom HIV? Velmi sa bojim ist na test,aj hlavne koli tomu, ze som si nie isty, lebo ani jeden zo symptomov HIV som nemal.(teplota, hnacky, vyrazky. atd.). Psychicky som dost na tom zle, kedze lekari mi nevedia zistit co mi je a stale myslim na to najhorsie. Existuje nejaky spolahlivy domaci rychlotest? Velmi pekne dakujem za pomoc.

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže skutečně nejsou pro HIV pozitivitu typické, ale vzhledem k tomu, že vaše obavy vedou k výrazné alteraci vaší psychiky a následně může dojít i k rozvoji psychosomatických obtíží, doporučuji nechat si odebrat protilátky - buďto s doporučením lékaře nebo možná byste o to mohl požádat i přímo v laboratoři ( ale to byste si celé hradil sám). Domácí rychlotest bohužel neexistuje.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: