Nechráněný sex

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, používám vůbec poprvé antikoncepci Bonadea a první měsíc jsem špinila a v 7-denní pauze jsem měla s přítelem (po MS) nechráněný pohlavní styk, přítel dával pozor aby zamezil případné ejakulaci. Teď jsem ukončila druhý měsíc užívání antikoncepce a měla by přijít MS, je možné že by mě první měsíc užívání antikoncepce nedostatečně chránil? Vedlejší příznaky co jsem si našla nemám ale i tak se raději zeptám.

Odpověď odborníka:

dobrý den, při antikoncepci se cyklus zkracuje a snižuje se intenzita krvácení, takže k těhotenství bych to nepřikládala.Pokud užíváte HAK pravidelně, těhotenství je nepravděpodobné.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: