Nechráněný první sex a možnost otěhotnění

Je mi 15 let. 3. července jsem měla první sex, ale nebyl nijak chráněný. Asi do dvou hodin jsem užila "tabletku po" Escapelle. Asi dva dny potom jsem registrovala špinění, ale to se nedá srovnat s normální menstruací. Moje je sice nepravidelná, ale poslední byla 28.5. - 3.6. A další tedy už měla dávno začít. Chtěla jsem se tedy zeptat jaká je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná? A je nutná návštěva gynekologa?

Odpověď odborníka:

Vážená Veroniko, pravděpodobnost otěhotnění je stále. Během 14 dní po styku můžete vyzkoušet těhotenský test nebo vyšetření u gynekologa

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Články: Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Osteoporózou a komplikacemi...
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x