Necitlivost nehtového lůžka

Dobrý den. Jsou to již 4 roky, co mi ošklivě zarostly oba nehty palců na nohou. Byla jsem na plastické chirurgii, nehty se odstranily, léčba dlouhá, ale v pořádku, dokonce i nehty narostly. Lůžko okolo nehtu je na jednom palci poměrně ošklivé, ale to se nedá nic dělat. Jde o to, že posledních pár měsíců mám pocit, že je lůžko více necitlivé - i kousek spodní části palce. Je to asi takový pocit, jako když si přeležíte ruku a pak se na ní podrbete - stejný pocit mám na části těch palců. Je to normální? Nemám začít nějak plašit? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, asi nemusíte plašit, ale měla byste si zajít k praktickému lékaři. Pokud Vám před čtyřmi lety někdo odstraňoval nehty na palcích a od té doby rostou bez potíží, asi to nebude mít souvislost, ale mohl by to být třeba příznak jiné nemoci, např. cukrovky. Ale to Vás nechce strašit, každopádně byste měla zajít k praktickému lékaři se poradit. zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: