Nedostatečné močení

Dobrý den. Ráda bych se dotázala zda je problém, jestliže syn, je mu 16 let, chodí velmi málo na malou a zásadně nejde před spaním. Má velmi málo pohybu(PC), ale přitom dostatečně pije. Nemohl by se z takového jednání vyvinout nějaký problém anebo si "tělo řekne" a je to v pořádku. Asi je zbytečné dodávat, že si málokdy, nebo vůbec nedá říct... možná by jej mohla přesvědčit Vaše odpověď. Děkuji za info Novotná

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jolano! Můžeme se bavit o tom, jestli je dobrý životní styl "málo pohybu(PC)", ale jedna věc je jistá : Co člověk vypije, to musí odpařit a vymočit. Počítač neodsává tekutiny, takže pije-li syn dost, močí adekvátně k tomu. Moč by měla být světlá, čirá. Sytě žluté zbarvení moči je důvodem pro více pití. Nevím ale, zda máte dostatečný přehled nad tím, jak syn chodí na malou. Navíc - je vhodné si takovou statistiku vést?

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: