Negativní těhotenský test

Dobrý večer. Chtěla bych se Vás zeptat, zda mohu věřit negativnímu těhotenskému testu, který jsem provedla 19 dní po chráněném pohlavním styku (beru antikoncepci Minerva) z večerní moči? Zároveň jsem ho dělala 3 dny po skončení menstruace, která trvala jako obvykle a byla úplně normální. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, negativnímu testu věřit můžete. Už také proto, že užíváte antikoncepci a menstruujete.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: