Nehet na palci

Dobrý den, prosím o radu. Na palci u nohy mi najednou začal odrůstat nehet a všimla jsem si, že u kořene je odfouklý, hned u té kůžičky ve prostřed a je to asi tak tři týdny a nehet poporost a koukám že mi za tím neroste žádný. to odfouklé se začalo třepit, tak jsem to opilovala a je to pěkně citlivé, nehet v místě pomalu není pozoruji, že mi prostě za tím žádný nový nehet neroste, je to tam měkké. Co by to mohlo být?? Nevím ani, zda mi něco na ten palec spadlo, nepamatuji si to! Nehet jinak není zabarvený, je normální barvy. Mám ještě počkat, zda poroste nový a nebo by to byla plíseň a nutno jít na kožní?? Mažu si na ten palec canesten mast na plísně, ale fakt nevím, nikdy jsem se s tímto nesetkala. Začíná plíseň taky u kořene nehtu? Bojim se, že mi snad už nikdy jiný nenaroste, je to možné??? Prosím napište děkuji Alena

Odpověď odborníka:

O plíseň by jít také mohlo. Přestaňte dávat Canesten a objednejte se na kožní ( měly by být provedeny stěry a předtím se nesmí používat žádná léčba).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyhněte se zimním zlomeninám (nejen) výběrem správné obuvi
Články: Vyhněte se zimním zlomeninám (nejen) výběrem správné obuvi
S přicházející zimou stoupá...
Jízda na kole může být spojena s neplodností
Články: Jízda na kole může být spojena s neplodností
Studie zaměřená na jízdu na...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Možné vedlejší účinky očkování proti chřipce
Články: Možné vedlejší účinky očkování proti chřipce
Očkovací látky proti...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: