Nehoda

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění, pokud jsme s přítelem neměli pohlavní styk, ale "hráli" jsme si spolu a jeho penis se nechtěně dostal do oblasti mých stydkých pysků až k panenské bláně, ale neprotrhl ji. Předtím, potom ani přitom neejakuloval. Myslíme si, že byl skoro nebo úplně suchý, ale nejsme si jisti. Je tady nějaká možnost otěhotnění například z tzv. kapičky lásky?

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost gravidity není velká ale ani ne na 100 procent vyloučena pokud by se nedostavily menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: