Nehoda?

Dobrý den, potřebovala bych poradit.Dne 8 srpna jsem měla začátek menstruace a měla bych ji dostat 27-29 den. Jenže ve středu 31 nám s přítelem praskl kondom a všichni říkají že je zbytečné si dávat postinor když jsou to neplodné dny. A mám vcelku pravidelnou menstruaci. Chtěla bych dotaz ještě upřesnit 8 srpna menstruace a 21 srpna mírně zvýšená teplota pouze jeden den na 37,1°C , zvětší množství výtoku nachlazená jsem nebyla a měla jsem pobolívání v podbřišku. Poté 31 se stala nehoda druhý den na to nafouklé břicho a příznaky že přijde MS. MS by měla být 4-5.9 Myslím tedy že ovulace proběhla ale bojím se a zbývá mi ještě pár hodin abych si vzala postinor

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spoléhat se na plodné a neplodné dny je hloupost v případě, že nechcete otěhotnět. Postinor určitě, zabírá do 72 hodin po nechráněném styku. Ke kondomu ještě používejte Pharmatex krém nebo globule.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: