Nehormonální tělísko

Dobrý den, před 14 dny mi bylo zavedeno nehormonální tělísko Eurogine a chtěla bych se zeptat, zda je normální, že při pohlavním styku partner cítí "nitky" pro vyjmutí a bolí ho to? Předem děkuji za odpověď S pozdravem Michaela

Odpověď odborníka:

Není problém,aby vám je gynekolog zkrátil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: