Nehormonální tělísko (s c-anca vasculitis)

Dobrý den, mluvila jsem o nehormonálním tělísku se svým lékařem. Zajímá mě další názor... Nerodila jsem dosud, má za sebou trombózu, ale bez dědičných dispozic a léčím se s ANCA Vaskulitidou, užívám imunupresiva a nyní mám i biologickou léčbu - Rituximab. Je možné, v mém případě, nechat si zavést tělísko? Které by bylo vhodnější, resp. není měď pro mě nevyhovující? Děkuji

Odpověď odborníka:

Tělísko si vyberte podle rady gynekologa zná velikost a tvar vaší dělohy měď by vám neměla uškodit, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: