Nehybnost ruky

Dobrý den, jsem třetí den po úrazu - luxaci ramenního kloubu, kdy tento byl vrAžen téměř až k hrudníku a uskřípl tepnu. Kloub byl vrácen do správné polohy cca za hodinu po úzaze a pulz byl obnoven, prokrvení je v pořádku. Co mě znekojuje absolutní nehybnost předloktí, včetně zápěstí a prstů. Užívám B komplex, Wobenzym 3x10 tbl. a Pentomer Retard 1-0-1. Dnes jsem byla na neurologii a tam mi řekli, že funkčnost či příp. poškoení lze diagnostikovat vyšetřením, avšak nikoliv v akutním stavu a poslali mě domů s tím, že mám přijít za tři týdny. Nutno dodat, že hýbat s rukou vůbec neumím, avšak když se do ní štípnu tak to trochu cítím, mám v ní tiky a brnění. Chci se zeptat zda mám jít někde jinde a požadovat vyšetení dříve a také co spatřujete v tom, že mám tiky, brnění a vnímám štípnutí. Můžu doufat v to, že budu mít ruku zase v pořádku? Děkuji za odpověď...

Odpověď odborníka:

OPravdu je potřeba chvíli počkat než zmizí otok, který může dočasně nervy utlačovat. Jestliže nebyl nerv přerušen, měla by se hybnost vrátit.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čekání na stolici aneb „mrtvá“ střeva
Články: Čekání na stolici aneb „mrtvá“ střeva
Zácpa dokáže pěkně otrávit...
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: