Neocapil ?

dobry den mam 16 rokov a uz 5 mesiacov mi padaju v chumacoch vlasy teraz aj obocie a mihalnice pricina je zrejme zvysene autoprotilatky proti stitnej zlaze ANTI-tg ale lieky na stitnu neberiem kedze vysledky su v norme a kozny lekar mi odporucil pripravok neocapil zevraj naozaj pomaha ale bojim sa natierat si to ci mi to nemoze nejako ublizit a este najviac sa bojim ze ked ho vysadim tak mi znova zacnu padat vlasy (mozno aj viac ) a myslite ze si to mozem natierat aj na obocie kedze mi dost vypadava ??? na mihalnice sa to dat asi nebde ale aspon to obocie :(( a este mi chce spravit aj trichogram ale povedal ze tam nic nezisti len ze ci mi budu padat aj nasledujuce 3 mesiace tak rozmyslam ze nan nepojdem aj tak to nic neovplyvni a pravdu radsej nechcem vediet uz teraz sa dost trapim :(( velmi pekne dakujem za akukolvek radu :) Odpověď odborníka Dobrý den, užívejte Neocapil (rozhodně neublíží, spíše si ubližujete jeho odmítáním), zabrání padání vlasů a hlavně dokončete vyšetřovací proces u lékařů, někdy hodně dlouho trvá, než se zjistí diagnosa a tím pádem i lék. Na obočí zkuste jej taky, ale na řasy by mohl drážsit oko -poradte se s lékařem, co tedy na řasy. Ve vašem případě bych ale ještě určitě navštívila pracoviště IMUNOLOGIE, kde vám vyšetří celkově imuniu a mohou přijít na příčiny padání vlasů ve spolupráci s kožním lékařem rychleji. Ještě otázka na konec: neměla jste s v posledním období nějaký velký stres?? ...nebo ůmrtí v rodině či jinou ztrátu? ...někdy se tyto problémy vyskytují po těžké události a je potřeba se také zaměřit na psychickou složku události (vyhledat psychologa nebo psychosomatickou ambulanci, potřeba vyhledat ve vyhledávači nějakou ve vašem okolí). Hezký den. No tak dobre dakujem za radu ja som sa len bala ze ked ho prestanem pouzivat ze mi tie vlasy zacnu padat znova a ze ho uz budem musiet stale pouzivat lebo ked som citala na roznych forach tak väcsinou pisali ze pokial natierali bolo dobre a ked prestali tak boli znova tam kde predtym tak toho sa strasne bojim ... co sa tyka tej imunologie tak lekarka mi uz robila testy na imunitu boli v poriadku vsak ja byvam malokedy chora .... a ten stres no ja som taky clovek ze ja velmi nestresujem a teraz su aj prazdniny takze mam klud ale aj ked chodim do skoly tak uplne v pohode zo znamok si nerobim stresy ......no viete mne uz robili takmer vsetko co sa dalo a zevraj som zdrava tak myslim ze to bude tymi autoprotilatkami a s tym sa zevraj neda nic robit :(( bodaj by to nebola pravda :( ale aj tak dakujem za radu pekny den :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy se prostě stane, že organismus zareaguje takovým způsobem - vypadáním vlasů. Vím, je to velmi těžká situace, ale snažte se spolupracovat s lékaři a ptát se jich na podrobnosti ( např. proč se lékaři nerozhodli tvorbu těch autoprotilátek tlumit???) , neodmítat jejich léčbu, zkuste ztlumit padání vlasů Neocapilem /na forech jsou lidé různí a většinou ti, co mají zkušenost dobrou, nenapíšou a tím se zkresluje dojem/. Vydržte, chodte na kontroly a imunologické testy by se měly v pravidelných intervalech opakovat - protože tělo není vypočitatelné a někdy se stane, že nejprve jsou přítomny příznaky /padání vlasů/ a teprve potom i za dlouho se objeví imunologické známky poruch v těle. Proto jsem navrhovatla tu imunologiii a pro vás rada: chodte tam pravidelně.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x