Neplodnost?

Dobry večer,mám na Vás prozbu (otazku) asi pred 3 lety jsem byla na prerušeni tehotenstvy muže to mít vliv na to že nemuzu otehotnet s přitelem se snazime rok a pořat nic je mi 21 let pritel bral prasky na srdce a proto si misli že je neplodny uziva 1 mesic FertilMan mislíte že tyto prasky jsou učine prosim odpovězte uz jsem zoufala zatim k lekari jit nechcem dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve věku 21 let máte opravdu dost času, ale tak po jednom roce snažení o dítě /sex. styk několikrát týdně bez ochrany a HA/ byste k lékaři jít měli, domněnky a ani braní "naslepo" jakýchkoli potravních doplnků vám k dítěti nepomůže. Zatím se o neplodnosti nedá mluvit, přerušení těhotenství ale vliv mít může. Kůra uvedenýcm přípravkem má trvat 3 měsíce, tak vyčkejte. Navštivte po roce snažení lékaře - oba, vyšetření musí proběhnout na obou stranách. Dobré stránky jsou www.zenska-neplodnost.cz . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: