Neštovice

Dobrý den, zjistila jsem že jsem těhotná, nyní v 5.tt. Datum poslední MS je 22.2.2010 a dcera prodělal neštovice-dostala je 10.3. 2010 a ještě se doléčuje. Já měla další MS dostat 21.3. a ta už nepřišla a pociťuji příznaky těhotenství navíc mám pozitivní těhotenský test, takže jsem si jistá že těhotná sjem. Neštovice v dětství jsem prodělala ale nevím jeslti může znamenat nějaké nebezpečí i to že jsem byla v kontaktu s virem který neštovice způsobuje a enbo je to nebezpečné jen pro plod jen pokud je dostanu také. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud jste neštovice prodělala, nehrozí vám ani plodu žádné riziko, i když se s virem setkáte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x