Neštovice

Dobrý den můžu pít týden po neštovicích alkohol děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Neštovice jsou vyvolány virem,přenos je kapénkovou nákazou.Předpokládá se imunitní odpověď vytvořením protilátek,což je jistá zátěž pro celý organismus.Tak bych to s alkoholem rozhodně nepřeháněla,hlavně s "tvrdým"

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: