Neštovice

Dobrý den chci se zeptat mam neštovice ale nemam akutni problémy,žádné svěděni vše přešlo,jen pupínky zůstaly:(a za dva týdny mam jet k moři(itálie)bude to do te doby v pořádku?děkuji za odpověd;)

Odpověď odborníka:

Pupínky nebo růžové skvrnky po jejich zhojení mohou přetrvávat několik týdnů. Důležité je ,nevystavovat tyto ne zcela zhojené projevy slunci, protože opálení může vést k tomu, že nedojde k úplnému vyblednutí a budou pak trvale přetrvávat růžové nebo zpigmentované skvrnky na kůži. Takže nejlepší by bylo chodit v tričku a omezit opalování na minimum.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Články: Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Počátky očkování jako...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x