Neuralgie trojklanného nervu

Dobrý den, mám sekundární neuralgii trigeminu na pravé straně. Je u mě podezření, že příčinou je ložisko roztroušené sklerozy. Čekáme na výsledky vyšetření. Chtěla jsem se zeptat, jestli je normální, že mi jakoby tahá, bolí za pravým uchem od toho. Zde má ta bolest "středisko", někdy se rozšíří na pravou polovinu hlavy. Z RS mám strach, vše ostatní se prakticky vyloučilo a předpokládám, že z neznámé příčiny to být nemůže (když mi za uchem tahá). Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stav, který popisujete, rozhodně fyziologický není. Je ale otázkou, čím je způsoben. Doporučoval bych proto počkat na výsledky testů RS a další postup konzultovat s ošetřujícím neurologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: