Nevolnost a bolesti

Dobrý den. Mám přítelkyni a už tak 3 týdny bere antikoncepci, takže těhotenství je vyloučeno. Poslední dobou je jí zle, bolí ji hlava a občas levé prso.Bojím se, že to může být třeba takovina prsu nebo něco jiného.

Odpověď odborníka:

Doporučuji navštívit gynekologa, který antikoncepci předepsal, spíše může jít o její nežádoucí účinky, pak pomůže vysazení, změna preparátu nebo antikoncepční metody. Pokud jste měli nechráněný pohlavní styk ještě před nasazením antikoncepce, těhotenství vyloučeno není.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Alkohol, aldehyd… a rakovina
Články: Alkohol, aldehyd… a rakovina
Jste po několika drincích...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: