Nevolnost - zamklý potrat

Dobrý den, jsem v cca 7týdnu těhotenství,potvrzeno gynekologem, UZV - plod 7,2mm,srdíčko už mělo.Asi 14dní před tím mi bylo dost nevolno.Jenže teď mi už asi 5dní tak špatně není,skoro vůbec.Tak se bojím,zda se nejedná o zamklý potrat,nebo se plod přestal vyvíjet.Myslím,že by mi mělo být spíš hůř a hůř do 12tt a né líp.K lékaři jdu až 15.června a to asi nevydržím.Mám strach.Jak často se vyskytuje zamklý potrat po 6týdnu stáří plodu?A může přestání nevolnosti něco znamenat? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

K potratu může dojít i po 6. týdnu, z nejrůznějších příčin. Ale není důvodu se obávat, to že nemáte nevolnosti vůbec nic neznamená. Podle subjektivních obtíží nelze posuzovat stav embrya či plodu. Nicméně pokud máte velké obavy a jste kvůli tomu ve stresu, jistě to miminku neprospěje, takže raději gynekologa navštivte, aby vás ujistil, že je vše ok.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x