Nevolnost a krvácení při stolici

Dobrý den. Od ledna mám neschopenku skrz neustálou nevolnost. byla jsem ne gastroskopii a zjistily mi bakterii helicobacter. Nasadily mi týdenní antibiotika, ty jsem dojedla minulý týden v uterý. ted poslední 4 dny, pocituju při stolici jakoby řežání v otvoru a ke konci stoli jsem z počátku měla jen krev na toaletním papíru a ted už mám krev i na povrchu stolice a na toaletní míse. Může to být vyvoláno tím přeléčením bakterie? Děkuju ta odpověd.

Odpověď odborníka:

Podle této krátké informace a bez vyšetření se domnívám, že přeléčení nezpůsobilo krev ve stolici ve vašem případě. Je třeba zajít na vyšetření do nemocnice nebo na chirurgickou ambulanci, vyhledat lékaře proktologa, lékaře, který se zabývá léčbou onemocnění konečníku a dát se vyšetřit. Může se jednat o hemorhoid nebo řitní trhlinku. Lékař vyšetří řitní otvor a nejdolejší část konečníku, případně vás objedná na vyšetření tlustého střeva v případě potřeby.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: