Nevolnost a slabost po sexu

Mám poněkud choulostivý problém. Už i v minulosti se mi to přihodilo a teď znovu. Po sexu sem najednou měl záchvat jakési slabosti a nevolnosti, který trval několik minut a poté sem celý den byl jakoby mimo úplně otupělý a slabý. Teď druhý den citím jakési rezidua toho, ale možná si to jen sugeruji. Každopádně je to celé nepříjemné, jelikož nevím, kdy se mi to zase stane a pokud to opět nechám ležet může mě to zase nepříjemně překvapit v budoucnu. V minulosti jsem již toto řešil, ale vyšetření co mě byla provedena nic neprokázala - eeg, vyšetření srdce, vyšetřen u neuorologa. Děkuji za jakoukoliv odbornou pomoc.

Odpověď odborníka:

Jsou popsány stavy kolísání krevního tlaku a bolestí hlavy v souvislosti s orgasmem. Zásadní vyšetření jste již podstoupil. V případě, že jsou potíže pouze občasné, tak nejde o zásadní problém s nutností řešení.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Články: Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Alergie na arašídy, lískové...
Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Články: Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Virová hepatitida či...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolí vás klouby? Na nic nečekejte a jděte k lékaři
Články: Bolí vás klouby? Na nic nečekejte a jděte k lékaři
Revmatoidní artritida je...
Nejlepší přípravek na klouby?
Články: Nejlepší přípravek na klouby?
Vánoce znovu klepají na...
Jóga a hraní na trubku mohou být rizikem pro naše oči
Články: Jóga a hraní na trubku mohou být rizikem pro naše oči
I když většina očních...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Vyšetření osteoporózy
Články: Vyšetření osteoporózy
Cílem vyšetřovacích metod u...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: