Noční kašel

Dobrý den,ráda bych se zeptala na kašel u mého čtyřletého syna.Nedávno jsme byli s laryngitidou hospitalizováni v nemocnici a od té doby u syna přetrvává úporný suchý kašel.Paní doktorka nám doporučila Stoptussin kapky a Aerius sirup,syn stále i po nich neodkašlává.V nemocnici mu výtěrem z krku zjistili hemofilus,prý není třeba nasadit ATB.Může hemofilus způsobovat ten kašel?Pediatrička synovi chce dělat testy na černý kašel,prý se tedˇ zase mezi dětmi objevil.Zkoušíme kapky,sirup,slézový čaj a noční olejové zábaly na prsa,celkem bez výsledku.Můžete mo poradit něco jiného,jak se s kašlem vypořádat?Děkuji moc za Vaši odpovedˇ.Radka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych nějaké léky na zvlhčení kašle (doporučí ošetřující lékař) a také neodkládat testy na černý kašel. Ten totiž může být v nízkém věku poměrně nebezpečný. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Stopkašel | Od: Martina | 29.10.2015 15:24
Nenáviděla jsem ty noční směny, kdy jsem seděla na posteli a nemohla se dokašlat, teď jsem dala na rady v lékárně a koupila Stopkašel, v noci spím a ani mě nebudí, jsem odpočaatá, vyspaná!
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: