Nočni horkost-poceni

Dobry den lečim se dva roky se štitnou žlazou.Beru letrox 50,lečim se u obvodniho lekaře proto-že v klatovech endokrinolog neni.Někdy mam sniženou a někdy zas zvyšenou št.žlazu.Stale ale beru letrox 50.Byla jsem před měs.opět na krvi a pani doktorka mi předepsala lerox 100 že to mam horši.Začala jsem se ale v noci potit-nejsem mokra jako při poceni ale horka a tepla jako při horm.navalech.Pani doktorka mi to tedy snižila opět na 50.Sice se potim min ale nepřestalo to zas tak uplně.špatně tudiž i spim.Bylo mi řečeno od pani obvodni doktorky že to nebude štitnou žlazou ale gynek.problemy.Prosim poradte děkuji Cyprova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Stepánko, přikláním se k názoru paní doktorky. Také si myslím, že to nebude štítnou žlázou. Zvýšené pocení může souviset s gynekologickými problémy, ale může být také příznakem např. nějakého zánětlivého onemocnění, může souviset a zhoršovat se s věkem, s nedostatkem vitamůnu D... Je to poměrně nespecifický příznak a málokdy se přijde na to, co je jeho příčinou. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x