Norethisteron

Dobrý den, před rokem jsem prodělala mononukleozu. Již mám jaterní tedy dlouho v pořádku a nejsem unavena ani nic mi není. Potřebují oddálit menstruaci o 1 týden. Mam předepsaný norethisteron, tak nevím jestli ho mužů používat. Diky

Odpověď odborníka:

Není důvod proč by jste jej bez obav neměla použít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Proč o zneužívání dětí mlčíme?
Články: Proč o zneužívání dětí mlčíme?
Podle zprávy britské...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: