Norethisteron

Dobrý den, chtěla jsem jít na oslavu a proto jsem chtěla použít norethisteron dříve než dostanu měsíčky a tím je oddálit ale dostala dostala jsem měsíčky dříve a v den kdy jsem je dostala jsem požila jednu tabletu. pak se oslava zrušila a já nemám důvod oddálit menstruaci. bude po použití jedné tablety v den začátku mesíčků pravidelná a nic se nezmění ?

Odpověď odborníka:

Jedna tableta by neměla cyklus ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: