Obavy z otěhotnění

Dobry večer,chtěla bych se zeptat s přítelem sem spala ve čtvrtek minulého týdne a praskl nam kondom beru HA geneliti a menstruaci sem měla dostat v pondělí již 3 den ji nemám mohla bych být těhotná? Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

V první řadě si udělejte gravitest aby jste se zbavila případně zbytečných obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x