Obnovení menstruace a ovulace

Dobrý den, je mi 35 let, v srpnu loňského roku jsem byla rok po porodu císařským řezem, v září jsem šla na pravidelnou gyn. prohlídku, kde jsem se lékařky ptala na levnější antikoncepci při kojení, do té doby cerazette, a lékařku jsem upozorňovala na to, že tak do půl roku plánuji znovu otěhotnět, ta mi doporučila Depo proveru. Bohužel mi neřekla, že to po depo proveře může trvat delší dobu. Proto bych se Vás ráda zeptala jestli je možné nějak urychlit návrat pravidelné menstruace a ovulace, třeba braním HAK, před otěhotněním Minerva. Depo proveru jsem měla jednu inj. 9/2011-11/2011. Zatím nemenstruuji a již nekojím. Předem děkuji za odpověď. Brandsteinová

Odpověď odborníka:

Učinek Depo provery trvá miminálně 12 týdnů a nelze jej zrušit,musíte vyčkat-to je nevýhoda depotních preparátů příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x