Obrázky a porno

Dobrý den,mel sem problemy s pornem..začal sem koukat na transexualni porno ktere me vzrusovalo vice nez normalni.Zacal sem chodit k sexuologovi a rekl mi ze jsem na 99.9 procent heterosexual.To me uklidnilo.Mam pritelkyni a sex sni me vzrusuje.Ve do tehle doby bylo v poradku prestal sem uz na to vsechno myslet docela zacal sem se soustredit na jine veci,proste stastnejsi.Pan doktor mi porno zakazal tak sem na nej nekoukal.Rikal ze kdyz narazim na obrazek tak se na nej mam koukat az uzkost zmizi.Ale narazil sem vcera na transexualni porno a obrazky,omylem.A hned nastala erekce.Pan doktor rikal ze erekci nemam tak resit ze muze nastat z cehokoli.Ale ja se z toho dostal zase do uzkosti a zacali se mi honit zase ty hnusne myslenky homosexualni.Vubec sem na to kouknout nechtel ale byl sem jak vymenenej proste me to nutilo to rozkliknout.Hodne me trapi ta erekce z tech fotek.Jako reflex takovi mi to prijde jen to vidim mensi náznak aje to v pytli hned.Tak pak se v tom nedokazu uz vyznat.Pochopil sem že je to psychicky stav ale když ono se to zdá jak kdyby to byla pravda.Můžu ale říct ze kdyz na to nekoukam tak sem v pohode docela.Koukám po holkách,chtěl bych flirtovat,vyhledávám je na internetu holky.Ale kdyz narazim na kluka treba nahatyho tak sem v uzkosti.Dokazu se toho uz zbavit lépe nez drive.Jen me trapi ze se to hned vrati a mam erekci.Bojím se že to nikdy neskončí.

Odpověď odborníka:

Nemusíte být homosexuál, když dojde k erekci při pohledu na nahého muže. Je to sexuální symbol, který je spojen s erotikou. Jde spíše o reflex. Úzkosti jste si vypěstoval z obav z vlastní orientace. Obávat se ničeho nemusíte, protože je to normální.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: