Obrna lícního nervu

Mám obrnu lícního nervu už 3 měsíce a zatím se to léčí velmi pomalu . Mám slabé záškuby co se týčeobočí , které začali nedávno. Usmát se už tak trochu mohu , ale pořád se mi zdá , že je to prostě pomalý , nevíte jak dlouho to ještě bude trvat? Byl jsem na CT , kde výsledky dopadly dobře. Potom jsem byl na lumbální punkci , kde mi také nic nenašli a tak mám strach jestli se mi to uzdraví. Všichni doktoři se diví ,že se mi to léčí tak pomalu. Je mi 21... děkuji

Odpověď odborníka:

Rychlost a stupeň úpravy u paresy lícního nervu je různý. O prognose by asi více napovědělo EMG. Jistě je nutno stále rehabilitovat. O záškubech u obočí bude vhodné informovat Vašeho neurologa.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x